AGE-GROUP IRONMAN

TRIATHLET

sreda, 14. januar 2009

Vikend teka na smučeh


V vikendu, ki je za nami, sem napravil malo spremembe in se udeležil dveh tekmovanj v teku na smučeh. Oba teka sta potekala v hudem mrazu a je bilo vseeno zelo lepo. Dobrodošla sprememba v teh zimskih dneh, ko pri teku še niso v ospredju intervali. Poleg tega sem se zato odločil, ker imam trenutno regeneracijsko obdobje in mi "paše" malo spremembe.
Drugače treningi potekajo pa zastavljenem programu. Kar pa me tenutno najbolj preseneča je pa moje plavanje. Ne vem kako in zakaj, ampak moji rezultati v primerjavi z lanskimi so mnogo boljši, pa še nisem v pravem ritmu intenzivnih treningov, kar mi daje dodatno motivacijo za naprej!

sobota, 3. januar 2009

Novoletno kopanje za zdravje!


Že tradicionalnega novoletnega kopanja pod organizacijo Gregor Hočevarja-ŠD Sokol na dan 1.1.09 smo se letos udeležili tudi člani ŠD 3ŠPORTA! Kljub ne najbolj ugodnim vremenskim razmeram se nas je zbralo kar nekaj pogumnežev, ki smo preizkusili temp. morja in moram povedati, da je bilo prav prijetno osvežujoče;)
Menda to premaga vsako bolezen in prehlad, tako, da je rečeno, da letos ne bomo zboleli;))
Drugo leto se bo tega podviga udeležilo še večje število članov (tistih ,ki so tokrat samo gledali)



Video, pa si lahko pogledate na tej povezavi: http://www.rtvslo.si/play/skok-v-mrzlo-morje/ava2.25589945/

Poleg tega skoka, pa so se tudi začele moje priprave na letošnjo sezono. Zaradi finančnih težav so se plani dostikrat spremenili, a sedaj je vse jasno, kje bom tekmoval in kaj so glavni cilji (a o tem drugič)