AGE-GROUP IRONMAN

TRIATHLET

četrtek, 17. februar 2011

LYPRINOL SPORT EDITION

LYPRINOL SPORT EDITION:

V letošnjem letu sem se odločil da preizkusim nov športni dodatek Lyprinol Sport Edition. Gre za nenasičene maščobne kisline omega 3, ki so zelo pomembne za zdravje kot tudi pri športu.

Veliko je bilo napisanega, kako omega 3 maščobne kisline zmanjšujejo tveganje za pojav srčnih bolezni, pripomorejo pri preprečevanju krvnih strdkov, znižujejo holesterol, krepijo delovanje srca, pomagajo pri bolečih sklepih, blažijo vnetja ter blažijo artritis…

Zaradi vseh teh lastnosti sem se odločil, da preizkusim kapsule Lyprinol Sport Edition. Kapsule sedaj uporabljam že 3 mesece in moram povedati, da so opazne razlike občutne.

Moja regeneracija po napornih treningih se je skrajšala, še posebej pri dolgih tekih ni več občutiti bolečih sklepov v naslednjih dneh (ni več tistega jutranjega pokanja v sklepih). Mišice me med samim treningom veliko manj bolijo. Tudi pri izvajanju intervalnih treningov imam občutek, kot da lahko iz sebe stisnem še nekaj več kot sem lahko do sedaj.

Poleg vsega tega pa je še ena pozitivna lastnost kapsul Lyprinol Sport Edition. Kadarkoli vzamem kapsule nikoli nimam pri izpahovanju občutka po tuni kot v dosedanjih podobnih preparatih, ki so vsebovala omega 3 oz. tudi pri samostojnih omega 3 maščobnih kislinah.

Zatorej so kapsule Lyprinol Sport Edition postale moj vsakdanji dodatek k prehrani.

Priporočal bi jih vsem, ki se ukvarjajo s športom (rekreativno ali profesionalno), kot tudi ostalim, ki skrbijo za svoje zdravje ter potrebujejo in zaupajo kvalitetnim izdelkom.

Lyprinol Sport Edition1

LYPRINOL SPORT EDITION

Ni komentarjev: