AGE-GROUP IRONMAN

TRIATHLET

nedelja, 1. junij 2008

Nogavice CEP

Moje mnenje o nogavicah CEP.
Leto je že skoraj naokoli odkar sem žačel z uprorabo nogavic CEP in povem vam da jih nameravam uporabljati še v prihodnje.
Ker pri teku pogosto pride do pogostih bolečin, poškodb, krčev...je potrebno le to kar se da omilit oz. preprečit, če želimo nemoteno opravljati treninge in napredovati v svojih rezultatih.
Tudi sam se srečal s temi težavami se posebej je bil moj problem pokostnica, ki se mi je pogosto vnela in takrat je bilo potrebno počivat oz. izvajati določene terapije, kar pa je daleč od tega kar si želimo.
Zaradi teh težav sem bil primoran poizkati nekakšno rešitev, ki mi bo omilila te težave in omogočila nemoten proces treninga. Tako sem nekako zasledil nogavice. CEP in jih tudi takoj preizkusil. Učinek "neverjeten".
Z uporabo nogavic CEP sem odpravil težave z bolečo pokostnico, ter bolečimi meči po napornih treningih in tekmah. Na podlagi teh rezultatov sem se želel prepričati čemu tako in kakšna je funkcija teh nogavic CEP.
Po pregledu raziskav, ki so bile opravljene sem videl, da je naloga nogavic CEP kompresija, ki pospeši pretok krvi in odstranjuje stranske produkte, ter tako pripomore k hitrejši regeneraciji, ki jo vsi želimo. Poleg tega pa imajo nogavice CEP še zelo zanimivo funkcijo; v mrzlih dneh ohranjajo toploto (grejejo), v vročih pa znižujejo toploto (bele) in odvajajo odvečno vlago. Zaradi ojačitve prstnih in petnega dela tudi preprečujejo nastajanje žuljev, kar je pri dolgotrajnih tekih lahko velik problem.
Nogavice CEP sem preizkusi že v vseh razmerah in povem vam da se v vseh obnašajo enako. Ni razlik glede na vreme, funkcija in delovanje ostaja.
Torej, če imate omenjene težave in bi jih radi odpravili, ter s tem nemoteno trenirali, so prava odločitev nogavice CEP. Kljub malo višji ceni (v primerjavi kakšne so cene posameznih terapij oz. cena počitka, te le niso drage) se nakup kmalu obrestuje, to lahko vrjamete.











Ni komentarjev: